Loading...
Sunday Matinee 2017-10-11T10:45:27+01:00

EVERYTHING TASTES BETTER DOWN SOUTH!

THE STEP & AERODANCE CONVENTION

SUNDAY 21TH OF JANUARY 2018  |  LIFESTYLE VITAE WEERT

Oh my G this Winter will be so hot! Zondag 21 januari 2018 zijn we terug met 2 te gekke steplessen en een aerodance! Are you ready to melt the snow?!

Deze sportieve zondagmidddag bij Lifestyle Vitae in Weert  zit vol Step & Dance workouts die je niet wil  missen! Na het spetterende succes van de orginele Sunday Matinee edities belooft ook deze Zuiderlijke editie een dampend hete dag te worden vol fitness & fun. !

Uiteraard maak je ook deze keer weer kans om een van onze prestigieuze titels in de wacht te slepen. Word jij The Groove Dominator, Fitness Fashion Victim of The Strongest Surviver van 2018? Uiteraard is JTB Sportkleding Benelux ook weer aanwezig met de mooiste sportieve outfits.

We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je meedoen? Bemachtig dan nu je ticket!

AFTELLEN TOT SUNDAY MATINEE

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

GET YOUR TICKET NOW!

THIS EVENT IS POWERED BY:

HET PROGRAMMA

DE PRESENTERS

Caroline Mervielde
Caroline MervieldeStep Presenter
Deze charmante dame uit België weet als geen ander hoe ze haar deelnemers moet laten dansen. Met een schat aan ervaring als mastertrainer, presenter en opleider maakt Caroline van iedere les een onvergetelijke ervaring. Het lijkt of je over de step zweeft met haar vloeiende, dansbare stijl. Als je nog nooit les hebt gevolgd bij Caroline is dit je kans! Dare 2 Dance!
REINDER CLOIN
REINDER CLOINStep&Aerodance Presenter
Reinder is energiek en knettergek, hij won de AALO ROOKIE contest én is organisator van Sunday Matinee. Meer dan 10 jaar geeft hij in binnen- en buitenland les in alles wat los en vast zit met een specialisatie in step, aerodance en Pilates. Een les bij Reinder staat garant voor originele moves, muziek waarvan je nog niet wist dat je die super vet vond en heel veel plezier. Get ready to rrrrrrrock!
Britt Rovers
Britt RoversStep Presenter
Did you say Rookie? Britt knalde van het podium af en werd uiteindelijk 2e tijdens de fameuze AALO Rookie Contest. In het prachtige Limburg staat zij bekend als een van de meest fanatieke stepinstructrices en een les bij haar staat garant voor zweten en feesten!
Sprankelend, stoer en sexy! Dat is Britt Rovers. Kom jij genieten van haar steples?
ANEUDI CABRAL
ANEUDI CABRALAerodance Presenter
Aneudi Cabral is alles wat je zoekt in een man! Hij is wild, grappig en bouwt een feestje waar jij absoluut bij wil zijn. Hij is een grote jongen in de wereld van dans en choreografie en geeft al jaren les op vele conventies waar iedereen met hem wegloopt. Hij brengt je leven op smaak met zout, peper, brute moves en dikke vette beats!
JANNEKE BAKKER
JANNEKE BAKKERStep Presenter
Als AALO-Master Trainer kent Janneke álle tricks en moves uit het vak! Zij verovert het hart van iedereen die bij haar les volgt met behulp van haar sprankelende persoonlijkheid en een super duidelijke opbouw. Janneke kiest en mixt haar eigen muziek waardoor steppen bij haar voelt als een avondje uit in de coolste club die je ooit gezien hebt. The party is Blonde!
LARZ
LARZStep Presenter
Lars is dé stepmaster! Hij is danser, DJ, choreograaf én Nike International Master Trainer. Zijn workouts zijn uniek, energiek en knallen van het podium. Stepmaster Lars gebruikt voor zijn workouts namelijk zijn eigen muziek met verassende elementen. Get ready to step to tha beat!

DE LOCATIE

LIFESTYE VITAE WEERT

Sunday Matinee is trots op de samenwerking met een van de mooiste clubs uit de regio: LIFESTYLE VITAE WEERT. Een gezellige club met een open ons-kent-onssfeer in het prachtige Limburg. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft een (gratis) parkeerterrein voor de deur én vlakbij.

Houtstraat 10
6001 SJ Weert