LET’S MAKE THIS WINTER HOT!

THE STEP & AERODANCE CONVENTION

SUNDAY 12TH OF FEBRUARY 2017  |  HEALTHCITY OISTERWIJK

De winter wordt net zo heet als de zomer tijdens de eerste editie van Sunday Matinee in 2017 op zondag 12 februari.

Deze sportieve zondagmidddag bij Health City Oisterwijk zit vol Step & Dance workouts en wil je niet missen! Met een aantal graag geziene vaste presenters, die lessen verzorgen op verschillende niveaus, belooft de eerste editie van 2017 een knallende opening van het nieuwe jaar te worden vol fitness & fun.

Uiteraard maak je ook deze editie weer kans om een van onze prestigieuze titels in de wacht te slepen. Wordt jij The Groove Dominator, Fitness Fashion Victom of The Strongest Surviver van 2017? Uiteraard is JTB Sportkleding Benelux ook weer aanwezig met de mooiste sportieve outfits.

We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je meedoen? Bemachtig dan nu je ticket!

AFTELLEN TOT SUNDAY MATINEE

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

GET YOUR TICKET NOW!

THIS EVENT IS POWERED BY:

HET PROGRAMMA

DE PRESENTERS

REINDER CLOIN
REINDER CLOINStep & Aerodance Presenter
Reinder is energiek en knettergek. Al meer dan 10 jaar geeft hij in binnen- en buitenland les in alles wat los en vast zit met een specialisatie in step, aerodance en Pilates. Een les bij Reinder staat garant voor originele moves, muziek waarvan je nog niet wist dat je die super vet vond en heel veel plezier. Get ready to rrrrrrrock!
ANEUDI CABRAL
ANEUDI CABRALStep Presenter
Aneudi Cabral is alles wat je zoekt in een man! Hij is wild, grappig en bouwt een feestje waar jij absoluut bij wil zijn. Hij is een grote jongen in de wereld van dans en choreografie en geeft al jaren les op vele conventies waar iedereen met hem wegloopt. Hij brengt je leven op smaak met zout, peper, brute moves en dikke vette beats!
JANNEKE BAKKER
JANNEKE BAKKERStep Presenter
Als AALO-Master Trainer kent Janneke álle tricks en moves uit het vak! Zij verovert het hart van iedereen die bij haar les volgt met behulp van haar sprankelende persoonlijkheid en een super duidelijke opbouw. Janneke kiest en mixt haar eigen muziek waardoor steppen bij haar voelt als een avondje uit in de coolste club die je ooit gezien hebt. The party is Blonde!

DE LOCATIE

HEALTHCITY OISTERWIJK

Sunday Matinee is trots op de samenwerking met een van de mooiste clubs uit de regio: HealthCity Oisterwijk. Een gezellige club met een open ons-kent-onssfeer in het hartje van Brabant. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft een eigen (gratis) parkeerterrein voor de deur.

Moergestelseweg 36
5062 JW Oisterwijk