LAST DAYS OF SUMMER!

THE STEP & AERODANCE CONVENTION

SUNDAY 24TH OF SEPTEMBER 2017  |  HEALTHCITY OISTERWIJK

Oh my G this Summer will be SO cool! Zondag 24 september zijn we terug met 3 te gekke steplessen én een dance! Are you ready to celebrate the sun?!

Deze sportieve zondagmidddag bij Health City Oisterwijk zit vol Step & Dance workouts en wil je niet missen! Na het spetterende succes van de eerste van 2017 belooft ook deze zomer-editie een dampend hete dag te worden vol fitness & fun. Hot hot hot!

Uiteraard maak je ook deze keer weer kans om een van onze prestigieuze titels in de wacht te slepen. Wordt jij The Groove Dominator, Fitness Fashion Victom of The Strongest Surviver van 2017? Uiteraard is JTB Sportkleding Benelux ook weer aanwezig met de mooiste sportieve outfits.

We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je meedoen? Bemachtig dan nu je ticket!

AFTELLEN TOT SUNDAY MATINEE

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

GET YOUR TICKET NOW!

THIS EVENT IS POWERED BY:

HET PROGRAMMA

DE PRESENTERS

REINDER CLOIN
REINDER CLOINStep Presenter
Reinder is energiek en knettergek. Al meer dan 10 jaar geeft hij in binnen- en buitenland les in alles wat los en vast zit met een specialisatie in step, aerodance en Pilates. Een les bij Reinder staat garant voor originele moves, muziek waarvan je nog niet wist dat je die super vet vond en heel veel plezier. Get ready to rrrrrrrock!
ANEUDI CABRAL
ANEUDI CABRALAerodance Presenter
Aneudi Cabral is alles wat je zoekt in een man! Hij is wild, grappig en bouwt een feestje waar jij absoluut bij wil zijn. Hij is een grote jongen in de wereld van dans en choreografie en geeft al jaren les op vele conventies waar iedereen met hem wegloopt. Hij brengt je leven op smaak met zout, peper, brute moves en dikke vette beats!
JANNEKE BAKKER
JANNEKE BAKKERStep Presenter
Als AALO-Master Trainer kent Janneke álle tricks en moves uit het vak! Zij verovert het hart van iedereen die bij haar les volgt met behulp van haar sprankelende persoonlijkheid en een super duidelijke opbouw. Janneke kiest en mixt haar eigen muziek waardoor steppen bij haar voelt als een avondje uit in de coolste club die je ooit gezien hebt. The party is Blonde!
LARZ
LARZStep Presenter
Lars is dé stepmaster! Hij is danser, DJ, choreograaf én Nike International Master Trainer. Zijn workouts zijn uniek, energiek en knallen van het podium. Stepmaster Lars gebruikt voor zijn workouts namelijk zijn eigen muziek met verassende elementen. Get ready to step to tha beat!

DE LOCATIE

HEALTHCITY OISTERWIJK

Sunday Matinee is trots op de samenwerking met een van de mooiste clubs uit de regio: HealthCity Oisterwijk. Een gezellige club met een open ons-kent-onssfeer in het hartje van Brabant. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft een eigen (gratis) parkeerterrein voor de deur.

Moergestelseweg 36
5062 JW Oisterwijk